250 joves participen en una flashmob solidària per la paràlisi cerebral

L'ha organitzat la FEPCCAT i s'emmarca en la promoció de la carrera 'En marxa per la paràlisi cerebral' del 4 d'octubre


La Federació Catalana de Paràlisis cerebral i etiologies similars (FEPCCAT) va organitzar dimecres la flashmob 'Jo sóc com tu' a l'Avinguda Diagonal de Barcelona. L'acte s'emmarca en la promoció de la 5a edició de la carrera solidària 'En marxa per la paràlisi cerebral' que tindrà lloc el 4 d'octubre, per commemorar el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral.

Entorn a 250 joves de diverses entitats de la FEPCCAT van participar en la coreografia davant dels Jardins de Pedralbes i van ballar a ritme de la cançó 'Jo sóc com tu', que va ser gravada i interpretada pel grup El Niño de la Hipoteca i Buhos i impulsada per la Fundació Maresme a través del projecte Santi.

D'acord amb els promotors de la iniciativa la flaixmob vol potenciar la inclusió social de les persones amb discapacitat i generar-ne una visió positiva i realista per part de la societat.


'En Marxa per la paràlisi cerebral'

La cursa solidària compta amb dos recorreguts, un de 5 quilòmetres i un de 1 quilòmetre, i sortirà del barri de Les Corts de Barcelona. Les inscripcions poden fer-se a través del web. Els preus oscil·len  entre el 2 euros pels menors d'edat i les persones amb discapacitat i 4 euros pels adults.

L'objectiu de la marxa és ser una acció de conscienciació a favor de la igualtat d'oportunitats i la inclusió social. També vol "reconèixer la tasca i trajectòria de persones i entitats que treballen en l'atenció, la formació i la defensa dels drets d'aquest col·lectiu", alhora que vol "retre homenatge" a totes les persones que d'una manera o altra conviuen amb la paràlisi cerebral i lluiten dia rere dia per dur una vida normalitzada.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article